Zullen we gelijk kennismaken? Plan een Sweet! call

Ben jij wel een beetje klaar met survival ondernemen?

Wil je niet alleen méér klanten, maar vooral meer LEUKE klanten?
Lekker werken met én voor mensen waarvan je gewoon écht energie krijgt en die je supergoed kan helpen, omdat jij weet wat ze nodig hebben? Van die klanten die jou onwijs waarderen en daar ook gewoon voor willen betalen?

Dan is deze gezellige gratis Challenge helemaal jouw ding.

Sweet! Digital

Doe mee met de gratis Sweet! challenge
en word een kei in leuke klanten aantrekken!

5 dagen vol to-do’s en praktische tips
Geen getreuzel, gewoon gaan met die banaan
✅ Je pakt je aanbod, marketing en sales aan
✅ Je gaat langdurige klantrelaties opbouwen
✅ Je krijgt alles per mail en kan aan de slag
wanneer je wilt

Je leert over je doelgroep

Wat gaan we doen dan?

Wat?

Word een kei in leuke klanten aantrekken met deze 5 daagse challenge om de leukste klanten te krijgen en te houden op een manier die bij JOU past.

Wanneer?

De eerste ronde is vol! 

De volgende editie is 18 t/m 22 maart!

Hoe?

Voor we gaan starten ontvang je alle info per e-mail. Je kan de challenge op je gemak volgen, wanneer je wilt. In je eigen tempo. 
Je ontvangt de challenge in tekst en audio, met praktische tips & opdrachten.

Waarom mee doen?

Deze challenge is voor jou als je hélémaal klaar bent met die ‘succesformules’ die overal rondslingeren.

Zoek je een checklist voor 10k in 3 maanden? Zoek dan maar verder… Ik ga je geen gouden bergen beloven.

Wat ik wél heb, is een rugzak vol ervaring, want ik ben echt vaak genoeg op mijn plaat gegaan tijdens mijn ondernemersavontuur om te weten wat wel werkt en wat vooral niet. En nee, ik ga je niet in hapklare brokken vertellen wat je kunt doen om dat zelf te vermijden.

Soms moet je gewoon een keer in de 💩 gaan staan om te leren kijken waar je loopt. Sorry.

Aan het eind van de challenge wil ik dat je iets in handen hebt waar je écht wat aan hebt. Iets dat blijft plakken, niet alleen in je hoofd, maar ook in de praktijk. Dus, als je klaar bent voor no-nonsense groei, schrijf je dan in. 

De planning:

Dag 1 - Wie zijn die mensen eigenlijk?

We gaan je ideale klant niet alleen vinden, maar ook begrijpen.

Dag 1 is geen theekransje, geen geneuzel en geen gemuts. Je krijgt van mij alle tools in de speurtocht naar jouw doelgroep en ideale klant. Wie zijn die mensen? Wat willen ze echt? Met de handvatten die je deze dag krijgt heb je dat helder en weet je wat je te doen staat om die leuke mensen te gaan vinden.

Dag 2 - Jouw aanbod? Dat wordt bijna aso om niet te delen.

Tijd om je product of dienst zo aan te passen dat je klanten erom staan te springen.

Op dag 2 gaan we je aanbod oppoetsen tot het shinet als een malle. Door je doelgroep écht goed te kennen weet jij nameijk precies wat die gezellige mensen nodig hebben en hé, jij kan ze daar supergoed mee helpen. 

Dag 3: Een marketingstrategie die bij jóu past.

Er bestaat geen one size fits all marketing, als het niet bij jou past, trek je ook niet de allerleukste klanten aan.

Verwacht op dag 3 geen saaie marketingles. Hier ga jij leren hoe je marketing doet die bij jou past. Geen standaard aanpak, maar een strategie die knalt en bij je past. Tijd om op te vallen en de beste klanten aan te trekken.

Dag 4: Sales zonder pusherig te zijn.

Sales kan best spannend voelen, maar met een beetje Sweet! sprinkels hoeft dat dus écht niet. We filteren de bullshit en focussen op sales waar jij je prettig bij voelt.

Dag 4 draait om verkopen op een manier die écht bij jou past, zonder BS. We gaan de flauwekul eruit filteren en focussen op wat werkt voor jou. Verkopen op jouw manier met een beetje Sweet! sprinkels zodat je die allerleukste klant ook echt binnen haalt én houdt. Ook hier krijg je weer geen copy-paste salesstrategie maar de tools en handvatten om je eigen manier te vinden en te verbeteren.

Dag 5: Klantrelaties? Word de bestie van je leukste klanten.

Bouw aan langdure relaties, waarbij je weet wat je aan elkaar hebt.

Laatste dag van de challenge! We gaan langdurige klantrelaties bouwen. Geen korte fling, maar relaties die blijven. Ik vind het écht heel belangrijk om een goede band met mijn leuke klanten te krijgen en te houden. Dat is niet alleen onwijs fijn werken, maar het scheelt ook een hoop ondernemerspaniek als jij weet dat je altijd je vaste klanten hebt en maandelijks een (redelijk) stabiel inkomen.

Natuurlijk doe ik mee!

Voordat de pret begint, knal ik alle info die je nodig hebt in je inbox.

Als de challenge achter de rug is, laat ik je niet heus zomaar aan je lot over. Je krijgt nog een paar dagen lang wat extra’s van me: gouden tips en steengoede opdrachten. Daarnaast heb je de mogelijkheid om een strategiesessie met me in te plannen om de puntjes nog even op de i te zetten voor jouw bedrijf.

Ben je me na (of tijdens) de challenge he-le-maal zat? Eén klik op de knop onderaan elke mail en je schrijft je uit. Je zit dus écht nergens aan vast!

Chat openen
Wat Sweet! dat je er bent 🫶
Hallo 👋
Stuur me gewoon een appje als je een vraag hebt!