Zullen we gelijk kennismaken? Plan een Sweet! call

Meet the head of sweetness

Ik ben Iris en na 14 jaar online ondernemen weet ik precies wat nodig is om online succes te krijgen voor jouw bedrijf.

Ik woon in het heerlijke La Linea in het zuiderlijkste Zuiden van Zuid-Spanje. Daar woon ik met mijn man en 2 van mijn 3 dochters. De 3de woont (nu nog) in NL en is al volwassen, hoe dat kan weet ik ook niet want ik ben al járen 28…

Voor we naar Spanje emigreerden ben ik geboren en getogen in Den Haag, waar ik nog steeds een aantal keer per jaar te vinden ben. Zoals het een goede Haagse betaamd ben ik niet van het om de hete brei draaien, lekker direct met een grote knipoog.

Ik ben al ruim 14 jaar ondernemer. Eerst samen met mijn man in de ICT en dat is langzaam uitgegroeid naar webdesign, zoekmachineoptimalisatie en marketing. Mijn man is ondertussen al jaren allemaal andere dingen aan het doen en ik ben me blijven ontwikkelen op het gebied van SEO, Marketing, Sales en Conversie optimalisatie.

Gelukkig mag ik hem inzetten voor het schrijven van software, plugins op maat en het ontwikkelen van apps, want moeilijk coderen en heel secuur scripten? Da’s niet mijn ding.

Sinds 4 jaar heb ik al mijn kennis samen gevat in Sweet! Digital. Een mooi bedrijf, waarin ik met een vast team van freelancers bijzondere, uitdagende en/of superfun projecten mag realiseren.

Wij verzorgen websites en online marketing in de breedste zin van het woord en  adviseren bedrijven op dezelfde gebieden. Superhandig voor grotere bedrijven die intern de uitvoering kunnen oppakken, maar de kennis niet hebben die wij wel hebben.

Onze opdrachtgevers zijn stuk voor stuk fantastisch! Ik werk alleen met mensen met wie ik een leuke klik heb. We werken allemaal keihard om de resultaten van onze opdrachtgevers te verbeteren én dat op zo’n manier te doen dat het past bij de opdrachtgever. Je moet elkaar hiervoor behoorlijk goed leren kennen, dan is het dus óók wel lekker als je elkaar gewoon aardig vindt 🤣.

Werken met mij

Als je op zoek bent naar een zacht ei, iemand die alles mooi en leuk vindt, niet meedenkt en alleen aan de slag gaat als jij iets aandraagt… that’s not me.

Hoewel ik werk met een heel fijn team, zal je in bijna alle gevallen (eerst) met mij praten. Ik vind het namelijk superbelangrijk dat ik jou leer kennen. Alleen dan kan ik je helpen om betere resultaten met je bedrijf te halen op een manier die past bij jouw manier van werken en visie voor je bedrijf.

Samenwerken met mij betekent dat je tegen input moet kunnen, je af en toe geconfronteerd wordt met dingen die veel beter kunnen in je bedrijf ( en nu dus kak zijn 💩) en dat je soms ook uit je comfortzone moet stappen.

Ik neem aan dat je daarom ook met MIJ samen wíl werken… anders was je wel naar iemand gegaan met wat minder ervaring en kennis in de koffer.

Direct contact?

Stuur een WhatsApp bericht naar mij via +34642697296.
Zo plan je het snelste een call.

Plan een afspraak

Via Calendly plan je makkelijk een Zoom of telefoontje in.

Mailen mag ook!

Stuur een e-mail naar info@sweet-digital.nl

Chat openen
Wat Sweet! dat je er bent 🫶
Hallo 👋
Stuur me gewoon een appje als je een vraag hebt!