Zullen we gelijk kennismaken? Plan een Sweet! call

Portfolio

Door de jaren heen hebben we meer dan 100 fantastische ondernemers geholpen aan een bijzondere website.

Een aantal hiervan vind je op deze pagina.

Bellabaci Benelux

WEBSITE MET WEBSHOP (B2B & B2C) , AFGESLOTEN DEEL EN AFSPRAKEN INBOEKEN
Bellabaci Benelux een Nederlands bedrijf is dat zich richt op schoonheids- en wellnessproducten, met name gericht op cupping therapie. Bellabaci.nl is de officiële importeur van Bellabaci producten en dé specialist op het gebied van cupping massages en cupping opleidingen. Bellabaci biedt een breed scala aan producten en behandelingen, waaronder gezichts- en lichaamscupping sets, essentiële oliën en massagetools. Het bedrijf richt zich op zowel professionele schoonheidssalons als particuliere klanten.

Wij hebben voor Bellabaci de website vernieuwd met een duidelijke verdeling voor consumenten en professionals. De webshop heeft een b2b sectie en maakt onderscheid tussen prijzen voor consumenten en professionals.

Op de website zijn trainingen op locatie te boeken en er is een pagina voor het inplannen van massages.

Website met aparte info voor b2c & b2b

Webshop met aparte prijzen per klantrol

Custom plugin voor weergave USP per product

Afgesloten kennisbank

Boeken en inplannen van trainingen en massages

Voor de klant blijven wij de website, e-mailmarketing en SEO optimaliseren.

Vidaa – Landgoed & Lago

WEBSITE MET BOEKINGSYSTEEM VOOR OVERNACHTINGEN & OFFERTE AANVRAAG
Vidaa is een unieke locatie gelegen in het hart van de natuur, net buiten de stad Rotterdam. Het landgoed is een voormalig tuinbouwgebied en is omgetoverd tot een sfeervolle en luxe vergader- en trouwlocatie. Op het landgoed vind je diverse prachtige gebouwen, waaronder een monumentale boerderij en een modern paviljoen. Sinds een aantal jaar heeft Vidaa een tweede locatie direct aan de Rotte.

Wij hebben voor Vidaa de website vernieuwd, hierbij was het belangrijk om het inspirerende karakter en de diversiteit van de locaties terug te laten komen in het ontwerp van de website.

Op de website is per soort gelegenheid en per accommodatie informatie te vinden en op te vragen. Daarnaast zijn er overnachtingen te boeken in de tiny houses en luxe woonhuis.

Er zijn diverse mogelijkheden voor zowel zakelijke, als particuliere bijeenkomsten, zoals vergaderingen, trainingen, workshops, feesten en bruiloften. Vidaa biedt verschillende arrangementen aan, waarbij alles tot in de puntjes verzorgd wordt. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een vergaderarrangement inclusief catering, of een compleet verzorgde bruiloft met overnachting op het landgoed.

Website in de sfeer van de prachtige locaties

Boekingsmodule voor overnachtingen gekoppeld met externe platformen

Aanvragen van brochures & offertes

Voor de klant blijven wij de website optimaliseren en verzorgen we de Google Ads.

Yalisa’s Bruidsmode

WEBSITE MET WEBSHOP ALS BROCHURE
Yalisa’s Bruidsmode is een bruidszaak in Apeldoorn. De winkel heeft een uitgebreide collectie bruidskleding van bekende merken en ontwerpers.

Wat Yalisa’s Bruidsmode onderscheidt van andere bruidszaken is de persoonlijke benadering en het op maat gemaakte advies. Yalisa en haar team nemen de tijd om de wensen van de bruid te bespreken en te kijken welke bruidsjurk het beste past bij haar figuur en persoonlijkheid. Door deze persoonlijke aanpak voelen bruiden zich op hun gemak en vinden ze vaak de perfecte bruidsjurk.

We werken al minimaal 5 jaar samen met Susanne van Yalisa’s Bruidsmode en doen dit met héél veel plezier.

Wij mochten de website en SEO voor Yalisa’s Bruidsmode optimaliseren.

Website herstijlen en moderniseren

De webshop fungeert als brochure met uitgebreide zoekfunctie

Per bruidsjurk is een pasafspraak te maken

Voor de klant blijven wij de website optimaliseren en verzorgen we de SEO.

KimvanNuland.com – Coaching

WEBSITE MET WEBSHOP & COACHINGSYSTEEM

Kim van Nuland is een hormooncoach die mensen helpt om hun hormonen in balans te brengen en zo hun gezondheid en welzijn te verbeteren.

Op haar website, kimvannuland.com, biedt ze verschillende vitamines en supplementen, tests en coaching aan om mensen te helpen hun hormoonbalans te herstellen.

Voor Kim mochten wij de website met webshop vernieuwen en koppelen aan Amelia – een systeem om gemakkelijk online coachingtrajecten te verkopen en inplannen.

Website herstijlen en optimaliseren

De webshop indelen voor zo hoog mogelijke conversie

Instellen en implementeren van Amelia voor afspraken

Voor de klant zijn wij een vraagbaak en monitoren de werking van de website.

Iris is echt een heldin! Ik dacht dat ik best wel een mooie website had, want ik verkocht goed en had er zelf al best wat tijd in gestopt. Tot Iris er mee aan de slag ging….. Bizar, wat een verschil! 

Yvonne Karst

Koolhydraken.nl

Sweet Digital Agency levert een geweldig product en middels een hartelijk contact een zeer snelle service. Zeer aan te bevelen!

Jelle van Dijk

Vidaa

!Ik zou Sweet zeker aanraden, ze zijn makkelijk te bereiken, zoeken altijd naar een oplossing als iets niet werkt en proberen altijd dingen te verbeteren

Rochelle van Doorn

Bellabaci benelux

Heb je eerst een vraag? 

Stel je vraag aan Sweet!

Chat openen
Wat Sweet! dat je er bent 🫶
Hallo 👋
Stuur me gewoon een appje als je een vraag hebt!