Zullen we gelijk kennismaken? Plan een Sweet! call

Referenties

Bij Sweet! Digital zijn we trots op de resultaten die we voor onze cliënten hebben bereikt. Hieronder vind je een selectie van reviews van onze opdrachtgevers.

 

reviews over Sweet! digital

Wat zeggen onze opdrachtgevers

{
Iris is echt een heldin! Ik dacht dat ik best wel een mooie website had, want ik verkocht goed en had er zelf al best wat tijd in gestopt. Tot Iris er mee aan de slag ging..... Bizar, wat een verschil! Het hele proces is makkelijker, de uitstraling is super professioneel en nog steeds in mijn eigen stijl. Toen de site klaar was vroeg ik Iris nog even naar de snelheid te kijken, iets wat we niet hadden afgesproken. Binnen een uurtje waren er allerlei dingen geregeld in de Hosting en andere technische-heldinnen-dingen en de site is nu mega snel. Waar je eerst echt wel even een paar seconden moest wachten tot een product in het winkelmandje ging, is dat nu zo gepiept. Mijn conversie was rond de 9% en is sinds Iris los ging 11%! Op een paar duizend bezoekers per week is dat dus veel extra omzet en het scheelt ook veel klantvragen. Het contact is heel prettig, Iris reageert snel op whatsappjes en mails en is ook nog eens super grappig. Lang verhaal kort; samenwerken met Iris is echt een aanrader! Eigenlijk gun ik iedere online ondernemer een Iris! 😉
5
Yvonne Karst
Eigenaar
{

Met Iris van Sweetdigitalagency.com is het heel fijn samenwerken, ze reageert heel snel en denkt proactief met je mee. De opmaak van mijn website is vanaf het eerste moment heel mooi en komt professioneel over. Iris neemt de tijd om alles met je door te nemen en ook daarna is ze nog bereikbaar als je hulp nodig hebt.

Kortom; ik zou iedereen aanraden om een webshop te laten maken door SweetdigitalAgency.

5
Kim van Nuland
Eigenaar
{

Werken met Iris kan ik één woord samenvatten: FEEST! Ik schrijf feest bewust in hoofdletters, want dan lees je misschien hoe hard ik dit schreeuw. Ik heb een boek geschreven over leven en eten met uitgezaaide borstkanker. En daar hoort een website met webshop bij. Iris heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Ik vind de website werkelijk prachtig. Iris zelf is áltijd bereikbaar, bereid om mee te denken, creatief, geduldig en vakkundig. Als startende ondernemer mag ik in mijn handjes knijpen met zo'n vakvrouw als Iris aan mij zij.

5
Maud van Loo
Auteur van Haar Verhaal
{

Voor onze wijn webshop waren wij op zoek naar een enthousiaste ervaren webshop bouw(st)er die met veel plezier onze shop zou kunnen neerzetten en ons blijft ondersteunen waar nodig is.
Iris is betrouwbaar, eerlijk, transparant en denkt creatief mee. Begreep direct wat ik in mijn hoofd had zitten en kon dit verwoorden tot een perfecte shop. Ze zorgt voor een finishing touch wat betreft nieuwe ideeën en leuke extra’s.’

5
Lindsey Bisschop
Eigenaar
{

Ik ben met Sweet! samen gaan werken doordat de website er uitsprong en de websites die zij gemaakt heeft bij mijn stijl paste.

De samenwerking is heel prettig, ze begrijpt mij wat ik wil en ze is super makkelijk bereikbaar. Ze reageert altijd heel snel. De communicatie gaat via beeldbellen en via whats app en mail en ze is altijd super snel met beantwoorden.
Ik zou Sweet! zeker aanraden, ze is makkelijk te bereiken, zoekt altijd naar een oplossing als iets niet werkt en probeert altijd dingen te verbeteren
Ga vooral zo door en ik hoop natuurlijk op een leuke effectieve samenwerking op lange termijn!
5
Rochelle van Doorn
Eigenaar
{
Ik Heb Sweet! aanbevolen gekregen en contact opgenomen. Dat contact voelde goed!
De samenwerking was heel goed.
De eerste communicatie was via telefoon en daarna middels mail of app en alle keren verliep dat heel goed. De eigenaresse is heel vriendelijk en toegankelijk. Er wordt meegedacht en ze zijn kundig.
5
Rachel Kuiten
Eigenaar
{

Ik werkte al met Iris voordat ze Sweet! oprichtte en het was logisch dat te blijven doen 🙂

De samenwerking met Sweet! is soepel, vakkundig en betrouwbaar en de communicatie lekker snel. Sweet! geeft altijd vlot antwoord, dat is superfijn!

Bij Iris van Sweet! kan je altijd rekenen op een eerlijk advies. Er wordt nooit iets aangeraden om ''zakken te vullen'' maar alleen als je het echt nodig hebt. Wat ook fijn is, is dat er veel kennis van verschillende factoren aanwezig is. Een website laten maken, alles over Seo, Marketing .... en tussen neus en lippen door wat advies over dat allemaal.

5
Bianca van Kralingen
Eigenaar
{

Snelle reactie, fijne samenwerking, altijd beschikbaar
De samenwerking met Sweet! Digital is goed, denkt mee en heeft ook een netwerk om zich heen voor vragen buiten de website, zoals social en Adwords.

De communicatie met Sweet! is super fijn, altijd persoonlijk contact.

Kortom: Laagdrempelig, prettige partij om mee samen te werken

5
Babs Struben
Founder

We werken al samen met:

Heb je eerst een vraag? 

Stel je vraag aan Sweet!

Chat openen
Wat Sweet! dat je er bent 🫶
Hallo 👋
Stuur me gewoon een appje als je een vraag hebt!