Download de gratis checklist en kom er binnen 30 minuten achter waar jouw doelgroep naar zoekt.

Je haalt 100% zeker resultaat…

Yup, ik zeg het echt.

Als je goed doet wat ik je vertel in de download (uitleg over de strategie + checklist) ga je dat absoluut terug zien in je rankings. Dat weet ik zeker, omdat dit een methode is die ik ook al bijna 10 jaar gebruik als ik ga starten met SEO voor mezelf of mijn opdrachtgevers. In marketing kan je geen garanties geven, maar ik durf je dit bést te beloven. 

checklist

Waarom wil ik dit hebben?

Heb je na het uitvoeren van de strategie die ik je geef gelijk een hele gratis SEO strategie voor je website?

Nee  😂, daarvoor is natuurlijk wel meer kennis nodig.

Maar je hebt wel:

een lijst met termen waarop jouw klanten zoeken: Je komt erachter met welke zoekopdrachten jouw klanten op Google zoeken, wat superhandig is om jouw website en teksten beter aan hun behoeften aan te passen.

een plan voor wat je moet schrijven: Met deze informatie weet je wat de vragen zijn die jouw klanten hebben, zodat je écht waardevolle content maakt die hen echt aanspreekt.

meer begrip van wat jouw klanten willen: Je krijgt een helder beeld van wat jouw klanten echt nodig hebben en zoeken, wat superbelangrijk is om hen beter te kunnen helpen.

Heb je eerst een vraag? 

Stel je vraag aan Sweet!

Chat openen
Wat Sweet! dat je er bent 🫶
Hallo 👋
Stuur me gewoon een appje als je een vraag hebt!